Hoi, wij zijn het honkbal herenteam van de Honk- en Softbalvereniging High-Tech-Hitters. In ons team zitten voornamelijk studenten. Het niveau tussen de spelers verschilt, sommige zijn al wat ervarener in de sport en andere zijn pas begonnen toen ze gingen studeren. Dit is absoluut geen probleem, want we zijn allemaal bereid van elkaar te leren. Ook hebben we een leuke en vooral goede trainer die alles van de sport af weet.

Op dit moment spelen we geen competitie. Een sport draait natuurlijk om het spelen van wedstrijden, maar het blijkt dat bij het spelen van een competitieve wedstrijd de drempel te hoog is om er genoeg lol in te hebben, vooral voor beginnende spelers. Daarom pakken we door het jaar heen een aantal toernooien en spelen we wat vriendschappelijke wedstrijden.

Bij ons draait het niet alleen om de sport, maar ook om de gezelligheid. Zo babbelen we graag na de training nog even bij in de sportkantine onder het genot van een biertje o.i.d.. Bij toernooien staat gezelligheid ook altijd voorop en maakt het niet uit wat het resultaat is. Het draait namelijk allemaal om het plezier hebben in de sport en alle mooie bijkomstigheden.  Om deze gezelligheid nog meer in bloei te laten komen worden er leuke activiteiten georganiseerd voor zowel het herenteam en de hele vereniging.