Softbal

Hallo, wij zijn het softbal team van de High-Te57ch-Hitters. We vormen sinds 2010 een combinatieteam met HSV Giants uit Hengelo. Toen we als team zijn gestart waren we allemaal studenten. Ons team bestaat uit zowel studenten als afgestudeerden. Een gedeelte van ons heeft leren softballen bij de High-Tech-Hitters en sommigen hebben de liefde voor de sport al eerder gevonden. Softbal is een sport waarbij het wat tijd kost om te leren, maar zodra je de smaak te pakken hebt gaat de liefde niet snel weg.

We vinden het belangrijk om samen sportief maar ook gezellig te spelen. Trainen in het winterseizoen is één keer in de week op woensdagavond van 17:30-19:30 uur in Sporthal 2. Zodra het buitenseizoen begint gaan blijven we trainen op de woensdagavond . Deze trainingen zijn de ene week op het veld op de campus en de andere week in Hengelo. Dit doen we omdat een combinatieteam zijn.
De afgelopen jaren hebben we competitie gespeeld. Aankomend jaar start het seizoen weer in eind maart. We hopen naast de competitie in de derde klasse ook nog een aantal toernooitjes te pakken voor de gezelligheid.

1

Wat kun je verwachten als je bij ons gaat spelen: sportieve gezelligheid. We zullen je het spelletje leren, minimaal 1 keer per jaar een teamuitje en één keer per jaar een zuiptoernooi ☺. Wat verwachten we van jou: dat je een teamplayer bent en je sportief inzet.

Zodra je mee wilt spelen in de competitie hebben we een plekje voor je in het veld.

Namens de dames tot snel

60